3.GIDA AR-GE PROJE PAZARI

Gıda ve tarım sektörünün gelişimine katkı sağlamak, sektörün rekabetçiliğini artıracak çözümler bulmak, yeni teknoloji ve üretim metotları geliştirmek, gıda ve ilgili alanlarla bağlantılı olan ihracatçı firmalar, araştırma enstitüleri, üniversiteler ve diğer firmalar için bir buluşma platformu oluşturmak ve 2023 yılı için öngörülen 55 milyar dolarlık gıda ihracatı hedefine ulaşmak amaçlarına yönelik olarak "3. Gıda Ar-Ge Proje Pazarı" etkinliği kesin tarihi ve yeri daha sonra bildirilecek olmakla birlikte, 16 Nisan-29 Mayıs 2015 tarihleri arasında İzmir'de Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği tarafından organize edilecektir.

Etkinlikte sergilenmeye layık görülecek her bir proje için bir kişinin ulaşım (ekonomi sınıfı bilet) ve konaklama masrafları organizasyon bütçesinden karşılanacak olup, etkinliğe ilişkin detaylı bilgi www.gidaargeprojepazari.org web sayfasında yer almaktadır. Proje yarışmasına başvuru 15 Mart 2015 Pazar günü sona erecektir.