0 (258) 264 19 90
Başkan Tefenlili'den Ramazan Bayramı Mesajı

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, mesajında birlik, beraberlik, saygı ve hoşgörü içerisinde bir bayram diledi.

Başkan Tefenlili mesajında şu görüşlere yer verdi:

“On bir ayın sultanı Ramazan ayını uğurlayarak Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Bayramlar, dargınlıkların son bulduğu, birlik ve beraberliğin pekiştiği, sevgi ve saygının öne çıktığı, özel ve önemli günlerdir. Bu özel ve önemli günler dost, akraba ve büyüklerin ziyaret edildiği, hastalara, kimsesizlere, yetimlere, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı zamanlardır. Tüm bu değerlerin Ramazan Bayramı’nda doyasıya yaşanması temennisiyle milletimizin ve islam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik eder, huzur, barış ve mutluluk içerisinde nice bayramlara kavuşmayı temenni ederim”