BORSA BAŞKANI TEFENLİLİ ARTI 1 İSTİHDAM TOPLANTISINDA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” çağrısı kapsamında istihdamın arttırılması amacıyla “Artı 1 İstihdam Seferberliği” toplantısı düzenlendi.

Denizli’de, işsizliğin azaltılması ve istihdamın arttırılmasına yönelik çalışma hayatında milli seferberlik kapsamında “Artı 1 İstihdam Seferberliği” toplantısı düzenlendi.

Anemon Otel’de yapılan toplantıya Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, İŞKUR İl Müdürü Fatih Işık, SGK İl Müdürü Abdullah Mersin, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, TİM Başkan Vekili ve Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert ve Denizlili iş adamları katıldı.

Milli seferberlik konusunda herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini vurgulayan Vali Altıparmak, “Başlattığımız program istihdam anlamında çok önemli. Siyasi bürokratik makamlar değişir, yerine başkaları gelir. Fakat iş adamını toplumdan çekerseniz yeri doldurulamaz. Denizli işçisine çalışanına çok yardım eden bir şehir. Bu konu milli bir görev karınca kararınca herkesin yardımcı olması gerekiyor. Geldiğimiz günden beri meslek liselerinin özendirilmesi konusunda çalışmalar yapıyoruz. 6.9 işsizlik. Bursa 80 bin, İstanbul 500 bin vermiş. Teşekkür ediyorum. İnşallah iyi ve güzel günler görürüz” dedi.

Toplantıda söz alan Borsa Başkanı İbrahim Tefenlili “Denizli’de her iş adamına, sanayiciye üretim yapan herkese önemli bir görev düştüğünü vurgulayarak, artı istihdam konusunda Denizli olarak büyük başarıya imza atacağımıza inanıyorum” dedi.