BORSAMIZDAN DENİZLİ POLİSİNE DESTEK

Denizli Ticaret Borsası’ndan Denizli Polisine Destek

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’ne araç alımına katkı sağlayan Denizli Ticaret Borsası’na Polis Evi’nde düzenlenen törende “Teşekkür Belgesi” verildi.

Borsa adına teşekkür belgesini, Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe’den aldı.

Düzenlenen törende Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Denizli Güvenlik Hizmetleri Destekleme Derneği adına Ali Öksüzoğlu, Organize Sanayi Bölgesi adına yönetim kurulu üyesi Ahmet Taş, Denizli Sanayi Odası adına yönetim kurulu üyesi İsmail Yılmaz ve Akça Şirketler Topluluğu adına Ali Rıza Akça Vali Şükrü Kocatepe ve Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’den ödüllerini aldı.