HAİN SALDIRIYI KINIYORUZ

Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, İstanbul’da 44 vatandaşımızın şehit olduğu saldırı ile ilgili bir mesaj yayımlayarak hain saldırıyı kınadı, şehit yakınlarına ve milletimize başsağlığı diledi.

Tefenlili mesajında, “Maalesef İstanbul’daki menfur saldırıda 44 vatandaşımız şehit olmuştur. Unutulmamalıdır ki milletin birlik ve beraberliğini hedef alan terör örgütleri hiçbir zaman hedeflerine ulaşamayacaklar, bizi yıldıramayacaklardır. Bu millet geçmişte pek çok badireyi kenetlenerek atlattı, şimdi yine eli kanlı terör örgütlerine karşı bir olma, birlik olma zamanıdır. Devletimizin terör örgütlerine karşı yürüttüğü amansız mücadele güçlenerek devam edecek, ülkemiz terör belasından kurtulacaktır.

Hain saldırıda şehit olan polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralanan vatandaşlarımızın bir an önce iyileşmesini temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.