0 (258) 264 19 90
Kurban Hizmetleri Komisyonu Toplantısı Yapıldı

Denizli halkımızın daha huzurlu ve güvenli bir kurban dönemi geçirebilmesi için Valimiz Şükrü Kocatepe başkanlığında Kurban Hizmetleri Komisyon Toplantısı  borsamız Canlı Hayvan Pazarı'nda gerçekleştirildi.
Toplantıya Valimiz Şükrü Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, borsamız Başkanı İbrahim Tefenlili,Vali Yardımcısı Celalettin Cantürk, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, İl Jandarma Komutan V. Albay Mürşit Kuyumcu, İl Müftüsü Mehmet Aşık, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sezgin Kutlu, Et ve Süt Kurumu Denizli Kombina MüdürüMustafa Kıraç,  İl Sağlık Müdürü Şükrü Arpacı ve diğer ilgililer katıldı.
Toplantıya borsamız genel sekreteri Ali Şahin'in Hayvan pazarı ile ilgili yapmış olduğu sunumla başlanmıştır. Hayvan pazarımızda kurbanlıkların bütün sağlık kontrollerinin veteriner hekimlerimizce ücretsiz yapıldığı, ayrıca halkımızın güvenliği için pazarımız içerisinde 24 saat güvenlik ve yüksek çözünürlüklü kamera sistemi olduğu, 35000 küçükbaş, 3000 büyükbaş hayvan kapasiteli 65000 metrekare alana kurulu pazarımızın kurban dönemi için hazırlıkların tamamlandığı belirtilmiştir.
Denizli İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından yapılan sunum ile devam eden toplantının son konusu ise Komisyonun bu dönem ile ilgili aldıkları kararlar olmuştur.
Toplantı sonrası borsa Başkanımız İbrahim Tefenlili, komisyon üyelerine Hayvan Pazarını gezdirmiştir.

1