PORTAL EMPRESARIAL S.L.\'NİN SAHTEKARLIK GİRİŞİMİ

TOBB’ye Madrid Büyükelçiliğinden gönderilen ilgi yazıda, Türkiye’de çeşitli şirket ve Ticaret Odaları’ndan Madrid Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği’ne yapılan incelemeler neticesinde İspanya’nın Valencia Bölgesi’nde kurulu bir şirket olan PORTAL EMPRESARIAL S.L. ve bu şirkete ait web portalı olan Industry & Commerce (I+C) (www.industry-commerce.com) tarafından Türkiye, Avrupa ülkeleri ve Kuzey Afrika’da bir takım dolandırıcılık ve sahtekarlık faaliyetlerinişn yürütülmekte olduğunun anlaşıldığını bildirilmektedir.
Bu kapsamda PORTAL EMPRESARIAL S.L. firması tarafından gönderilen hiçbir teklifin kabul edilmemesinin ve iletilen hiçbir belgeni imzalanmamasının ve bahse konu firma tarafından gönderilen e-posta v.b. gibi yazıların da gerektiğinde kullanılmak üzere muhafaza edilmesinin önem arz etmekte olduğu bildirilmektedir.