TOBB Ata’nın huzurunda

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB 79. Genel Kurulu kapsamında, TOBB Genel Kurul Divanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri, Konseyler, oda, borsa başkanları ve delegeler ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret ederek, Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulundu.​

Denizli Ticaret Borsası Delegeleri TOBB Seçimleri İçin Başkent’te

Denizli Ticaret Borsası Başkan ve TOBB delegeleri, iki gün sürecek Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği seçimleri için Ankara’ya gitti. Heyette, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili ile DTB'nin 6 TOBB delegesi var.

Seçimlerin tamamlanmasının ardından ekonomi konularına yoğunlaşan iş dünyasını önemli bir seçim daha bekliyor. İş dünyasının en büyük çatı örgütü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin bugün başlayacak ve iki gün sürecek seçimli genel kuruluna Denizli Ticaret Borsası çıkarma yaptı.

Ankara’ya giden DTB heyetine, Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili başkanlık ediyor. Heyette, DTB'nin TOBB Delegeleri İbrahim Yayan, Halil Pekdemir, Özay Tanrıverdi, Yüksel  Tanrıkulu, Cemal Kobaş ve Ali Şahin yer alıyor.